Club kledij

[maxbutton name=”kledij”]

 

Vorig seizoen hebben we, op vraag van de leden, een Esbac-hoodie laten ontwerpen en te koop aangeboden.   Heel wat van onze leden zijn op dit aanbod ingegaan, maar we hebben ondertussen heel wat bijkomende aanvragen gekregen van onze nieuwe leden.  Dus gaan we ze opnieuw laten maken.

We gaan zelfs ons aanbod van Esbac-kledij uitbreiden en voegen er nu een T-shirt en een polo aan toe.


Opnieuw een must-have!  Voor groot en klein.  Voor de Esbac speler tot de hevigste supporter.  Voor kinderen, dames en heren.  Kortom, voor ieder die onze club een warm hart toe draagt.  Maar, en even belangrijk, onze club wil niemand een verplichting tot kopen opleggen!


De T-shirts zijn beschikbaar voor iedereen.  De polo’s zijn enkel te verkrijgen in volwassenen-maten.  Het Esbac-T-shirt kost voor de kindermaten €12,50, de volwassenen betalen €16.  De polo kost €24.


Hoe kan je aan deze kledij geraken?  T-shirts en de polo’s kan je komen passen en bestellen vòòr of na je training op woensdag 1/02 of vrijdag 3/02.  Maar ook tijdens de thuismatchen op zondag 5/02 zullen er nog pasmomenten voorzien worden.


Leden die nog een hoodie wensen, kunnen ook deze nog bestellen maar helaas hebben we hiervan geen pasmaten meer ter beschikking.  Best even rondvragen in je team naar een geschikte maat.

Hier:    kun je een bestelformulier downloaden   Druk het alvast af en breng het mee tijdens je pasmoment.


Betalen doen we als je de kledij in ontvangst neemt.


We hopen daarna onze Esbac-hal met nog meer blauwe-gele kledij te kunnen vullen.


Iedereen ESBAC!Comments are closed.